Jelenlegi hely

Lebonyolítás

A verseny két egymást követő fordulóból áll.
 
Az első fordulóban a jelentkezéshez szükséges egy pályamunka feltöltése .doc vagy .docx formátumban a verseny hivatalos honlapjára, melynek a diákok által elkészített munka rövid, két oldalas leírását kell tartalmaznia. A pályamunka tartalmi részében ki kell térni az elkészített eszköz/program céljára, innovatív jellegére, a megoldás módjára és az elért eredményekre. A beküldött pályamunkákat szekciónként egy négytagú zsűri pontozza. 
 
Fontos dátumok:
  • 2017. március 14 (módosult). - Pályamunkák beküldésének lezárása
 
A pályamunkákat a dokumentum formai követelményeit tartalmazó sablon alapján kell elkészíteni, majd a Regisztráció menüpontban a megfelelő szekciót megjelölve kell felölteni.
 
A második fordulóban szekciónként a 10 legjobb pályamunkát beküldő csapat részt vehet az SZTE Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumban megrendezésre kerülő döntőben. Itt a csapatok egy rövid, 10-12 diából álló prezentáció segítségével bemutatják munkájukat. A prezentáció hossza maximum 15 perc, mely végén a szekció zsűrije és a versenyen részt vevő csapatok feltehetik kérdéseiket, jelezhetik észrevételeiket. A döntő során továbbá lehetőséget biztosítunk a fejlesztett rendszerek működés közben történő bemutatására is. A bemutatott pályamunkák rövid 4 oldalas leírásából egy konferenciakötet is készül.
 
Fontos dátumok:
  • 2017. március 24. - A döntőre meghívott csapatok értesítése
  • 2017. április 7. - A döntő lebonyolítása