Jelenlegi hely

Lebonyolítás

A verseny két egymást követő fordulóból áll.
 
Az első fordulóban a jelentkezéshez szükséges egy pályamunka feltöltése PDF formátumban a verseny hivatalos honlapjára, melynek a diákok által elkészített munka rövid, két oldalas leírását kell tartalmaznia. A pályamunka tartalmi részében ki kell térni az elkészített eszköz/program céljára, innovatív jellegére, a megoldás módjára és az elért eredményekre. A beküldött pályamunkákat szekciónként egy négytagú zsűri pontozza. 
 
Fontos dátumok:
  • 2015. szeptember 23. - Pályamunkák beküldésének lezárása
 
A pályamunkákat a dokumentum formai követelményeit tartalmazó sablon alapján kell elkészíteni, majd a Regisztráció menüpontban a megfelelő szekciót megjelölve kell felölteni.
 
A második fordulóban szekciónként a 10 legjobb pályamunkát beküldő csapat részt vehet az SZTE Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumban megrendezésre kerülő döntőben.Itt a csapatok egy rövid, 10-12 diából álló prezentáció segítségével bemutatják munkájukat. A prezentáció hossza maximum 15 perc, mely végén a szekció zsűrije és a versenyen részt vevő csapatok feltehetik kérdéseiket, jelezhetik észrevételeiket. A döntő során továbbá lehetőséget biztosítunk a fejlesztett rendszerek működés közben történő bemutatására is. A bemutatott pályamunkák rövid két oldalas leírásából egy konferenciakötet is készül.
 
Fontos dátumok:
  • 2015. október 2. - A döntőre meghívott csapatok értesítése
  • 2015. október 16. - A döntő lebonyolítása