Jelenlegi hely

OTDK 2003

XXVI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, Informatika Szekció

2003. Április 16-18

 

Fontos tudnivalók:

 

  • Helyszín, idő: 2003. Április 16-18 , Széchenyi István Egyetem (SZE), Győr .

  • A konferenciával kapcsolatos friss információk az Informatika Szekció honlapján olvashatók. Vigyázat! Az előbbi nyitóoldal megtekintéséhez olyan böngészőt kell használni, amely támogatja a Shockwave Flash objektumokat! Ha ezzel gondjaink lennének, akkor érdemes rögtön a főoldalon kezdeni.

  • A konferenciára való felhívás az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) honlapján olvasható.

  • Jelentkezni az SZE honlapján található Nevezési lapon lehet 2002. december 20-ig . A nevezési lapot az OTDT Titkárságára (Professzorok Háza, 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21., vagy 1438 Budapest, Pf. 507) kell beküldeni. Az elfogadott nevezéseket az OTDT Titkársága megküldi a Szekció Rendező Bizottságának (SzRB). Az elfogadásról az SzRB értesíti a jelentkezőket.

  • A maximum 1 oldalas tartalmi kivonatot (rezümé) - a Nevezési lap mellékleteként szereplő kinyomtatott példányon felül - a szekció honlapján található útmutatás szerint elektronikus levélben is kérjük elküldeni 2002. december 20-ig .

  • A dolgozatok két példányát 2003. január 17-ig kérjük elküldeni (célszerűen intézményenként összegyűjtve) az Informatika Szekció postacímére.

 

Helyezések:

 

A XXVI. OTDK Informatika Szekcióján kiosztott helyezések itt olvashatóak.

Készítette: Rodek Lajos Módosítva: 2003. április 22.